Mission bay beach

Idag spenderade vi dagen på stranden! Det var super mys, vi tog lite cheer bilder också! MEN, varning för en lite rundare Lisa, Amerika gör sin verkan ;)
.
Mission bay!
.
Jag och Bryce på äventyr!!!!!!
.
Så att jag inte ska glömma bort svenskan.....julklapp från mamma, fast Eric såg till att det inte skulle bli så....
.
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
.
Hej hopp!
.
.
Så stolt att jag fortfarande kommer ner i spagat!

Senior shirt day!

All the seniors of Orange Glen High School!
.
Originality! Detta gäng (dock inte alla) känner jag genom, the Musket (skoltidningen) och cheer!
.
.
We R Sassy! Jag är med i två grupper för jag är så cool! ;) This is my lovley lunch gang!!
.
Erica, Grace and I!!
.
.
Giselle, Shuyi and moi!
Det var allt för idag! Tagga match imorgon mot Valley Center! Tror vi kommer få stryk, men jag får vara i min cheer uniform och heja med mina pompoms så det gör inget!!

Snuttefilt

Facebook är min snuttefilt!
Jag är så beroende av det, vilket inte är så bra, men det tröstar mig så bra. För där finns alla fina människor som peppar mig.
Senaste nytt: Lisa gjorde debut i fredags på basket-planen as a cheerleader!
Orange Glen förlorade med ganska mycket emot San Dieguito Academy, det är inte så lätt för de korta mexikanerna att möta skyskrapor i basket, men de kämpade på bra!
Dessvärre för min del så gjorde vi inte så många ramsor för att domaren inte tillät det, vilket var lite tråkigt. Och jag blev ännu mer irriterad när vi gjorde ramsor som de inte hade lärt mig, för det blev himla svårt att hänga med.... Men jag är taggad inför nästa fredag för då är det hemma match emot Valley Center och det är en av våra grannskolor, så då blir det nog mer ramsor och drag  i publiken!
And yes, shame on me för att jag inte tog bilder! Ska be mina kompisar att ta bilder på fredag!
I lördags var jag i Los Angeles på California gift show i LA Convention Center. Det är som en mässa där det säljer massa grejer till affärer, det inte till för allmänheten utan det man blir inbjuden om man har ett eget företag. Som tur var hade Kallee's (min värdmamma) mamma ett företag, så vi kunde gå. Smyckes avdelningen var enorm, vi spenderade nog mest tid där.
STS har också skickat ut mail till alla utbyteselever om att de vill att man ska skriva och berätta om sitt utbytesår, så att de blivande utbytesstudenterna kan läsa om det, plus att det är en liten tävling. Men jag vet inte riktigt om jag känner för att delta, för ärligt talat så har mitt halva utbytesår varit så trassligt och jobbigt, inte riktigt en upplevelse jag räknade med att få.
Hoppas bara att hälften jag har kvar här kommer bli bättre än den första.
Här kommer bilder från La Jolla/Laguna beach:
.
.
en säl-strand!
.
Laguna Beach.
Nu ska jag skypa med Elvira, om latmasken orkar....

Super sore!

Har sån träningsverk - I love it!
Hade cheer träning idag and I enjoyed it so much! Jag har nu en stunting position, front spot tror jag, så jag hjälper sidobaserna att stärka deras grepp om the flyer! Inte värdens viktigaste jobb, men det passar mig bra! Det dröjer fortfarande två veckor innan vi ska börja heja på lagen, så det dröjer lite till innan det kommer bilder, but Im on it, promise!
.
Patriot pride!
Orange Glen HS maskot!

Oceanside

Den här helgen har varit bra! I fredags gjorde jag debut i min cheeruniform på pepp-rallyt! Senare på kvällen var det mys på Escondido Joes coffee house. Lördag bjöd på brottningsturnering och movie night och söndagen spenderades i Oceanside med Erica och Grace! Det var så mysigt.
.
.
.
Man kan inte lita på de där Big-mama fåglarna alltså! I'm just saying....

2012

Gott Nytt År från Silverstrand beach!
.

RSS 2.0