Bättre sent än aldrig

Här kommer det bilder från mitt svenska besök!
.
.
I bakgrunden ser ni Mexico!
.
.
Shopping vid Mexikanska gränsen!
.
.
Det som skiljer USA från Mexico....och lite ingemansland på andra sidan såklart
.
.
Middag hos min värdfamiljs morföräldrar
.
.
Jag och Eric
.
.
Utsikten från Robins jobb-balkong, gratis baseball matcher, kan ju inte bli bättre! ;)
.
.
Tack för de härliga dagarna med dig Pia!
.
.
Gå försiktigt i skorna!! ;)
Massa kramar

2011-11-28

IKEA! Yes, yes, yes!!
.
.
.
.
Svensk mat <3
.
.
Bryce diggar kola-remmar!
And guess what?
.
.
JAG HAR GJORT I ORDNING EN KALKON!!! + att jag rörde hjärtat och hals-ryggraden för såsen. Jag är SÅ stolt över mig själv!
.
.
Resultatet = mycket gott!
Sen var det dags att pynta granen!
Kram!

Belmont park

Första "doppet" i Stilla havet!!

2011-11-24

Happy Thanksgiving allihop!
Själv har jag lov hela veckan, det har varit kämpigt men det går helt ok. Idag ska vi fira Thanksgiving här hemma med familj och släcktingar. Imorgon blir det BLACK FRIDAY SHOPPING! Tagga!

2011-11-17

Hehehehehehehehheheh....

Tung helg

Denna helg har varit tung. Efter att mitt svenska besök, Pia, åkt var det super jobbigt att befinna sig här. Jag har fortfarande "problem" med att hitta vänner. Jag klickar inte alls vilket får mig att känna mig ensam och tråkig. Jag känner att de vänner som jag har inte är riktigt intresserade av att göra saker eller att lära känna mig. Varje helg är en utmaning, för om jag inte har något att göra blir jag ledsen och börjar längtar till andra ställen på jorden. Jag hoppas, hoppas att det blir bättre när jag börjar träna cheer, då får jag mer att göra och förhoppningsvis nya vänner. Så det är bara att hålla ut i två veckor till. Men jag har en bra värdfamilj så jag borde vara tacksam och inte gnälla så mycket. Det ska nog ordna sig!

Gifts from Sweden!

Jag älskar min familj just nu! Tack så mycket för de fina sakerna!!
Denna helg har jag letat som en galning efter min bort sprungna plånbok, haft movie night med några vänner och träffat fin-besöket från Sverige - Pia!
Tårar i ögonen och bamsekramar blev det, tror aldrig jag varit så glad över att träffa henne förut!
Pia tog iallafall med sig regn från Sverige för det förföljde oss vart vi än befann oss, men lite dåligt väder stoppade inte oss! Shopping vid the outlet malls vid gränsen mellan USA och Mexico, så nu har jag sett Mexico med egna ögon. Kvällen avslutades superbra med släktmiddag hemma hos oss och presenter. Och det var så kul att prata svenska igen, även om det gick lite trögt.... ;)
.
.

RSS 2.0